SINDS 1870
Ons bedrijf heeft zijn oorsprong in Zevenaar, waar de broers Bep, Dut en Johannes “Gebroeders Reinders Engros Slachterij” leidden. De eerste inschrijving dateert uit 1870. De zoon van Johannes Reinders, Frits, zette in november 1954 zijn eerste stappen als grossier in vleeswaren en conserven. Het zouten begon hij destijds met paardenrookvlees, dat toen nog in houten vaten plaatsvond. Het vlees werd verkocht vanuit de kofferbak van zijn auto. Naderhand vestigde Frits zich in Eindhoven en daarmee was Vleesrokerij en Zouterij F. Reinders een feit. Frits bereidde zijn vleesproducten jarenlang met toewijding en zorg.

1990 – Start Vleesrokerij & Zouterij Ad Reinders
Eind 70’er / begin 80’er jaren droeg Frits zijn vakmanschap en passie voor het product over op zijn zoon Ad, die in 1990 het bedrijf van hem overnam. In het filmpje hieronder ziet u hoe Ad als 9-jarige al ervaring opdeed met het zouten en roken van vlees.



Nu, ruim twintig jaar later is zijn liefde voor het bereiden van kwalitatief hoogwaardige gerookte vleesproducten er nog steeds en het ambachtelijk karakter van de rokerij is ook nog altijd herkenbaar in de kwaliteit van het eindproduct.

Vleesrokerij & zouterij Ad Reinders, Jericholaan 22, 5625 TH Eindhoven, Nederland,
T +31 (40) 24 25 947, F +31(40) 24 82 754 E
info@vleesrokerij.nl, Kvk 17018389